Ingyenes kisokos

Hogyan add el az ingatlanod magas áron 10 lépésben?

Szeretnéd eladni az ingatlanod? tudni akarod milyen lépéseket kell megtenned, hogy fel legyél készülve az értékesítéssel járó összes feladatra?

Manapság 10-ből 6 ingatlant a tulajdonosok adnak el személyesen. A baj csak az, hogy a statisztika szerint ezek az ingatlanok a piaci ár alatt kerülnek értékesítésre. Ennek az oka, hogy a tulajdonosok nincsenek tisztában a piaccal és nem tudják felmérni mennyit ér valójában az ingatlanuk.

A magas árú értékesítéshez nem elég a jó megérzés és a felszínes piacismeret. Tudnod kell azokat a lépéseket, amikkel hatékonyan és magabiztosan tudod értékesíteni az ingatlanod.
munkafuzet

Ebben az ingyenes kisokosban, megmutatom neked azt a 10 lépést, amivel te is képes leszel magas áron eladni az ingatlanod

Az ingyenes Kisokos az alábbi lépéseket mind bemutatja részletesen!

Nem bízol az ingatlanközvetítőkben, mert sok negatív történetet hallottál róluk, vagy esetleg már csalódtál is bennük? Teljesen megértem...

de hidd el, vannak ebben a szakmában is etikus, korrekt, megbízható emberek, akik szívükön viselik az ügyfeleiket. Mi közéjük tartozunk.

Szia! Rózsavölgyi Péter vagyok, az Eladom az Otthonom alapítója.

Létrehoztam egy olyan tanácsadó céget, amit én is szívesen alkalmaznék, ha el akarnám adni az otthonom. Egy olyan szolgáltatást, ami az őszinteségre, a megbízhatóságra, az etikusságra épül és ahol ezek nem csak hangzatos, puffogtatott szavak.

Ennek köszönhetően az ügyfeleink elégedettek, megbíznak bennünk és biztosak lehetnek abban, hogy a lehető legjobb áron tudják céljaiknak megfelelően értékesíteni az ingatlanjukat.

Az a célunk, és napról-napra teszünk is érte, hogy az ingatlanközvetítőkről kialakult negatív kép megváltozzon. Ezt pedig csak úgy lehet elérni, ha etikus, értékadó és magas minőségű szolgáltatást nyújtunk.

peter rolam 1
Rózsavölgyi Péter - Alapító
2010 – 2024 © Minden jog fenntartva!

Ingyenes kisokos

Hogyan add el az ingatlanod magas áron 10 lépésben?

(A jelentkezéssel elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.)